Skip links

۴ استراتژی لینک سازی عالی برای فروشگاه‌های آنلاین

برای فروشگاه‌های آنلاین لینک سازی می‌تواند چالش برانگیز باشد اما قطعاً ارزش تلاش کردن را دارد. از این چهار استراتژی استفاده کنید تا شاهد رشد و پیشرفت خودتان باشید.

صرف نظر از نوع محصول عرضه شده، هدف نهایی هر فروشگاه آنلاینی جذب مشتری بیشتر است. وقتی مشتری وارد صفحه سایت شما شد، شروع به گشتن در رابط کاربری سایت شما کرده و محصولات مورد نظر را انتخاب و به سبد خرید اضافه می‌کند.

چالش شما، رساندن مشتری به این مرحله است.

یکی از مهم ترین ابزارها برای کارآفرینان این حوزه، لینک سازی است. با ایجاد محتوایی ارزشمند و استفاده از سایر استراتژی‌های لینک سازی، می‌توانید به چند روش مختلف مشتری جذب کنید.

در این مطلب شما را با چهار استراتژی ثابت شده لینک سازی آشنا می‌کنیم که به شما کمک می‌کنند تا در معرض دید مشتریان جدید قرار بگیرید، لینک‌های جدید جذب کنید و رتبه‌های سایتتان در موتورهای جستجو را ارتقاء دهید. اما اول از همه، چرا لینک سازی برای فروشگاه‌های آنلاین مهم است؟

لینک سازی چطور از اهداف فروشگاه‌های آنلاین پشتیبانی می‌کند؟

اگر سایت شما حاوی مقالات جذاب، تصاویر گرافیکی چشم نواز، منابع منحصربفرد و سایر انواع محتوای کاربر پسند باشد می‌توانید کاربران جدیدی جذب کنید.

این افراد لزوماً آماده خرید نیستند اما وقتی وارد سایت شما شدند، امکان تبدیل شدن به مشتری را دارند. بعلاوه، فقط با بازدید از سایت شما باعث افزایش ترافیک آن می‌شوند. همچنین ممکن است به محتوای شما لینک دهی کنند که این کار باعث افزایش آگاهی درباره برند شما شده و شما را در معرض دید مخاطبان بیشتری قرار می‌دهد.

می توانید با سایر سایت‌ها و نشریه‌ها هم ارتباط برقرار کنید و آنها را تشویق به لینک دهی به سایت خودتان کنید و با این کار شهرت و اعتبار سایت خودتان را افزایش دهید.

مصرف کنندگان امروزی تمایلی به مشاهده برندسازی آشکار و استراتژی‌های بازاریابی تهاجمی ندارند. بهترین راه برای ساختن برند خودتان – و حفظ و جذب مشتری – تولید محتوایی است که به طور طبیعی افراد را تشویق به بازدید از سایت شما و لینک دهی به آن می‌کند.

با این کار می‌توانید اعتمادسازی کنید و نه تنها به عنوان یک فروشنده بلکه به عنوان یک منبع آموزشی دیده شوید. لینک سازی به شما برای رسیدن به این هدف کمک می‌کند. در ادامه نحوه انجام این کار را مرور می‌کنیم.

۱. با ارائه اطلاعات، مشتریان خودتان را توانمند کنید

یک بخش آموزشی داشته باشید و در آن منابع و آموزش‌های مفید و پیشرفته مرتبط با محصولات خودتان را ارائه کنید. دانش و اطلاعات باعث می‌شود افراد حس توانمندی پیدا کنند که به ویژه این مسئله برای اشخاصی که قصد خرید دارند صدق می‌کند.

قرار داشتن یک بخش آموزشی در سایت باعث می‌شود افرادی که در مرحله تحقیق پیش از خرید هستند برای پیدا کردن اطلاعات بیشتر به جای دیگری مراجعه نکنند و وقتی در سایت شما بمانند، احتمال اینکه از شما خرید کنند بیشتر خواهد بود.

همچنین با وجود یک بخش آموزشی، شما به عنوان یکی از کارشناسان موضوع مورد نظر اثبات شده و محتوایی تولید می‌کنید که ممکن است دیگران مایل به لینک دادن به آن باشند.

برای مثال این بخش آموزشی از فروشگاه جواهری Brilliant Earth را در نظر بگیرید:

در این بخش مشتریان با اطلاعات کلی درباره جواهرات و الماس (مثل برش، رنگ و شفافیت) آشنا می‌شوند و در جریان فرایند کاری این کمپانی قرار می‌گیرند. این شرکت با ارائه اطلاعات عمومی مفید به همراه یکسری از اطلاعات خاص مربوط به محصولات، توانسته برای محصولات خود یک زمینه مرتبط فراهم کند.

الماس‌ها جزء محصولات گران قیمت محسوب می‌شوند و این بخش از سایت به درک و توجیه قیمت‌ها برای مشتریان کمک می‌کند و با این کار احتمال خرید را افزایش می‌دهد.

همچنین این صفحه یک منبع ارزشمند برای سایت‌های معتبر در همین حوزه است تا به آن لینک بدهند مثل سایت‌های فعال در زمینه ازدواج و وبلاگ‌های حوزه مد و پوشاک.

اگر شرکت شما تحقیقات خودش را انجام می‌دهد، وجود یک بخش آموزشی به شما برای نمایش دادن قابلیت‌ها و تخصص خودتان کمک می‌کند. هر چقدر تحقیقات شما منحصربفردتر باشد، احتمال اینکه سایر سایت‌های به سایت شما لینک بدهند بیشتر است.

مثلاً سایت Mailchimp آمار مربوط به میزان باز شدن ایمیل در صنایع مختلف بین مشتریان خودش را جمع آوری کرده است.

این منبع علاوه بر ارائه اطلاعات ارزشمندی که ارزش لینک شدن را دارد، باعث شده که این سایت به عنوان یکی از پیشگامان در این صنعت محسوب شود.

مجهز کردن مشتریان به حداکثر میزان اطلاعات ممکن باعث می‌شود که حس اطمینان بیشتری نسبت به خودشان و برند شما پیدا کنند و احتمال اینکه با شما کار کنند بیشتر خواهد شد.

علاوه بر این، ایجاد یک بخش آموزشی به برند سازی و جذب لینک کمک می‌کند.

۲. پیدا کردن موارد ذکر نام برندتان بدون درج لینک

ذکر نام برند شما بدون درج لینک آن، یک فرصت است و نباید آن را از دست داد. وقتی در سایتی کلمه یا عبارتی مشاهده می‌کنید که می‌تواند برای لینک دهی به سایت شما مناسب باشد، سعی کنید با میزبان سایت تماس گرفته و پیشنهاد درج لینک را مطرح کنید.

برای لینک سازی فروشگاه‌های آنلاین می‌توان از این فرصت استفاده کرد چون بازگشت سرمایه بی نظیری ایجاد می‌کند. کافیست سایتی را پیدا کنید که حاوی کلمه یا عبارتی می باشد که برای لینک دهی به سایت شما مناسب است و از مالک سایت بپرسید که مایل به درج لینک سایت شما هست یا خیر.

ابزارهایی مثل Ahrefs می‌توانند راهکار بسیار خوبی برای پیدا کردن چنین سایت‌هایی در یک چشم به هم زدن باشند. چهار نوع ذکر برند وجود دارد که باید در تحقیقات متمرکز بر آنها شوید:

موضوعی

ذکر نام موضوعی به طور خاص به کمپانی، محصول یا برند شما اشاره ندارد بلکه از نظر زمینه و موضوع با آن تناسب دارد.

مثلاً اگر تجهیزات استخر می‌فروشید، این احتمال وجود دارد که محل مناسبی برای درج لینک سایت خودتان در مقاله‌ای با موضوع سرگرمی‌های تابستانی پیدا کنید، حتی به صورت غیر آشکار.

چنین فرصت‌هایی نیازمند زمینه خوب هستند و اگر با دقت و منطق از آنها استفاده کنید کمک زیادی به موفقیت شما می‌کنند.

کمپانی

پیدا کردن نام کمپانی خودتان در سایت‌های دیگر در حالی که لینکی به سایت شما نداشته باشند، یک فرصت بسیار مهم است. اگر این ذکر نام منفی نباشد، می‌توانید با وبلاگ یا سایت مورد نظر تماس بگیرید و درخواست کنید که لینک سایت شما را درج کند.

محصول

در ذکر نام محصول، نام کمپانی شما ذکر نمی‌شود بلکه به یکی از محصولات شما اشاره می‌شود.

اگر محصولات شما به طور کلی با محتوای مورد نظر همخوانی دارند، این ذکر نام فرصت بسیار خوبی برای دریافت بک لینک است.

فروشگاه‌ها

ذکر نام فروشگاه‌ها هم می‌تواند ابزار بسیار پرقدرتی باشد. مثلاً اگر سایت شما کد تخفیف محصولات گوچی یا خود محصولات گوچی را ارائه می‌کند، شما با یکی از پرجستجوترین برندهای جهان در ارتباط هستید.

کافیست با سایتی که این عبارت‌ها یا عبارت‌های مشابه را ذکر کرده تماس گرفته و پیشنهاد بدهید که لینک محصولات یا کدهای شما را درج کند.

به این ترتیب سایت شما می‌تواند افرادی را جذب کند که کلمه گوچی را در اینترنت جستجو می‌کنند.

۳. استفاده از کد تخفیف و کوپن‌ها

تحقیقات نشان می‌دهند که اگر کاربران حس کنند پیشنهاد خرید خیلی خوبی دریافت کرده اند، احتمال خرید توسط آنها افزایش پیدا می‌کند. پرداخت هزینه کمتر برای خرید اقلام بیشتر از نظر کاربران حرکت هوشمندانه‌ای است و ایجاد یک ارتباط مثبت با مشتریان به این روش، حرکت معقولی محسوب می‌شود.

Shopify توصیه کرده که در تعطیلات (مثل ولنتاین) و مواقعی که نشان دهنده ارزش قائل شدن برای مشتری است (مثل تولد مشتری) از کد تخفیف استفاده شود. می‌توانید کدهای انگیزشی برای مشتریان جدید ارائه کنید تا باعث وفاداری آنها نسبت به برند خودتان شوید.

سطوح و انواع مختلفی از تخفیف داشته باشید و خریدهای انجام شده با این کدها را پیگیری کنید تا ببینید کدام روش به بهترین نتیجه می‌رسد.

روش ارائه تخفیف معمولاً تأثیر زیادی دارد. دکتر Jonah Berger در مطالعه‌ای که درباره آنچه از نظر مصرف کنندگان “پیشنهادی خوب” محسوب می‌شود، به این نتیجه رسیده که مشتریان وقتی یک کامپیوتر ۲ هزار دلاری می‌خرند، تخفیف ۵۰۰ دلاری را بهتر از تخفیف ۲۵ درصدی می‌دانند با اینکه هر دو تخفیف اساساً یک چیز هستند.

اجرای تست‌های A/B این چنینی برای کدهای تخفیف و کوپن به شما کمک می‌کند تا آنچه از نظر مخاطبان جذابیت بیشتری دارد را تشخیص دهید.

یک نکته مهم: نباید تخفیف و پیشنهاد ارائه شده بخش مهمی از پیشنهاد شما باشد در غیر این صورت ممکن است فروش شما وابسته به مشتریانی شود که تنها در صورت ارائه تخفیف از شما خرید می‌کنند.

کد تخفیف و همکاری با برندها

برند فشن Cents of Style با ارائه کدهای تخفیف منحصر بفرد و صفحات لندینگی که به برندهای همکار این برند اشاره دارند و سپس اضافه شدن قطعه کدهای UTM در انتهای URL این برندها، از این آفرهای ویژه به خوبی استفاده می‌کند.

این کدهای منحصربفرد به Cents of Style امکان می‌دهد که با شناسایی برندهای همکاری که با این روش منجر به جذب ترافیک شده اند، موفقیت این طرح را ارزیابی کند.

همچنین برندها با این روش انگیزه پیدا می‌کنند که محصولات این سایت را به اشتراک بگذارند چون مشتریان از دریافت تخفیف استقبال می‌کنند.

اگر شما هم یک طرح همکاری دارید، سعی کنید با اینفلوئنسرها ارتباط برقرار کنید و آفرهای ویژه‌ای در اختیارشان قرار دهید تا به مخاطبانشان ارائه کنند. با این کار حس منحصربفرد بودن در آنها ایجاد می‌کنید.

اگر همکار شما و مخاطبان او در جریان باشند که تخفیفی دریافت می‌کنند که در سایر پلتفرم‌ها وجود ندارد، احتمال اینکه آن را برای مخاطبان خود به اشتراک بگذارد (تا اطلاعات خاص خود را به نمایش بگذارد) افزایش پیدا می‌کند. این یعنی احتمال اینکه مخاطبان بیشتری جذب این آفر شوند افزایش پیدا می‌کند که چنین حرکتی برای هر دو طرف سودآور است.

می توانید اعلامیه کدهای تخفیف موجود را در سایت‌هایی که کدهای تخفیف را سرجمع می‌کنند، منتشر کنید.

خیلی از مشتریان در تلاش برای پیدا کردن بهترین پیشنهادهای خرید، این سایت‌ها را جستجو می‌کنند. با به اشتراک گذاشتن کدهای خودتان با چنین سایت‌هایی ممکن است در نهایت بتوانید توجه مشتریان را به خود جلب کنید.

۴. اهدای آیتم‌های رایگان

تنها چیزی که بیشتر از تخفیف نظر مشتریان را به خود جلب می‌کند، محصولات رایگان است! شاید این حرکت در ابتدا غیرسازنده به نظر برسد و حس کنید که چرا محصولی که قصد فروش آن را دارید، به صورت رایگان ارائه کنید اما این رویکرد یک ابزار استراتژیک برای ایجاد آگاهی نسبت به برند خودتان است.

همین که محصولی به مشتریان عرضه کنید که واقعاً به آن علاقه داشته باشند، احتمال اینکه به برند شما جذب شده و حتی آن را تبلیغ کنند ایجاد می‌شود.

می توانید طرح هدیه را در سایت خودتان یا در شبکه‌های اجتماعی سازماندهی کنید یا از طریق همکاری با اینفلوئنسرها و بلاگرها. این طرح‌ها روش بسیار خوبی برای توسعه شبکه همکاری خودتان و استفاده از فالورهای دیگران است.

تماس با بلاگرها

وقتی تصمیم به طی کردن مسیر اینفلوئنسری/ بلاگری می گیرید، باید مشخص کنید که با چه افرادی و چطور در تماس خواهید بود. خیلی از اشخاصی که فالورهای زیادی دارند، هر روز صدها یا حتی هزاران پیام دریافت می‌کنند بنابراین باید با استراتژی پیش بروید.

برای تحقیق درباره بلاگرهای محبوب در حوزه خودتان که ممکن است مایل به همکاری با شما باشند، از ابزارهایی مثل BuzzSumo استفاده کنید. انجام این کار می‌تواند به سادگی یک جستجو درباره واژگان پرکاربرد در صنعت خودتان باشد تا مقاله‌های محبوب مرتبط با محصولاتتان را پیدا کنید.

برای بازاریابی فروشگاه اینترنتی در شبکه های اجتماعی وقتی متوجه شدید که چه اشخاصی در حال تولید محتوای مرتبط هستند، می‌توانید تحقیق درباره اشخاصی که مایلید با آنها همکاری کنید را شروع کنید.

پس از پیدا کردن یک فرد مناسب، آمار مربوط به میزان مخاطب و نرخ تعامل صفحه او را جمع آوری کنید و اگر این آمار مورد پسند شما بود، به همکاری ادامه دهید.

بسته به اینکه قرار است با چه شخصی در تماس باشید و به دنبال چه نوع قراردادی هستید، نرخ همکاری متفاوت است. اکثر بلاگرها و اینفلوئنسرها مجموعه راهنمای خاصی برای قیمت همکاری دارند که بستگی به تعداد مخاطب، حوزه کاری و تأثیر و نفوذ شخص مورد نظر دارد.

دقت داشته باشید که شما در حال شکل گیری یک رابطه دو طرفه هستید – خیلی از بلاگرها و اینفلوئنسرها از هدیه دادن به مخاطبانشان استقبال می‌کنند چون باعث ارتقای ترافیک و نرخ تعامل می‌شود.

معمولاً این افراد هدایا را با یک بررسی اجمالی از محصول یا کسب و کار مورد نظر ترکیب می‌کنند تا مشتریان را به محصول جذب کرده و احتمال ورود آنها به طرح را افزایش دهند.

در ادامه مثالی از یک سایت شیرینی پزی فاقد مواد انرژی زا را مشاهده می‌کنید که یک برند نودل را تبلیغ می‌کند که شامل طرح هدیه است:

وقتی با یک بلاگر یا اینفلوئنسر همکاری می‌کنید، باید مطمئن شوید که سرمایه مورد نیاز برای این همکاری را دارید.

با درخواست لینک‌های UTM از شخص مورد نظر جهت نظارت تحلیلی بر عملکرد او، می‌توانید به یک درک کلی از تأثیر این همکاری بر افرایش بازدید سایت و افزایش فروش خودتان برسید. همچنین باید مطمئن شوید که در این همکاری از محتوای مناسب و مرتبط استفاده می‌شود.

این استراتژی‌های لینک سازی مؤثر هستند چون به ارتقای کسب و کار شما از همه جهت کمک زیادی می‌کنند. این رویکردها به شما برای جذب ترافیک بیشتر و یک پایگاه غنی از مشتریان وفادار کمک می‌کند.

همچنین به شما کمک می‌کند تا با نشان دادن دانش و صداقت خودتان خودتان و روابط ارزشمندی که با سایر شرکت‌ها دارید، جایگاه برندتان را مشخص کنید.

سایت فروشگاه آنلاین خودتان را تبدیل به محلی فراتر از جایگاهی برای خریدهای ساده کنید. منبعی شامل منابع باکیفیت و مقرون به صرفه و راهکارهای مورد پسند مشتریان بسازید. پس از برقراری جایگاه برند خودتان شاهد رشد و رونق سایتتان خواهید بود.

Leave a comment

Home
Account
Cart
Search